Om

Likt ett schweiziskt urverk på steroider släpper Daniel och Tobias ut ett nytt avsnitt av sin podd varje måndag eftermiddag, eller strax därefter. Och likt en schweizisk armekniv vet man aldrig riktigt om det är verktyget man verkligen behövde, som vi lyckades fälla ut i vår podcast. Vad ville vi ha sagt rörande schweiz egentligen? Vad man än tycker om landet så är åtminstone flaggan ett stort plus.

Det enda vi faktiskt kan lova är att du hittar oss i en podcast nära dig. Du kanske också har gått och funderat på något, vill hälsa till din käresta eller göra oss uppmärksamma på att vi inte alls har det så trevligt som vi har förtjänat?

Vill du komma i kontakt med Daniel och Tobias på något sätt, får du i vilket fall som helst gärna mejla oss på hej@20minuter.se eller lägga en kommentar i någon av våra bloggposter här på sidan.

20 minuter – En trevlig stund med Daniel och Tobias hittar du bland annat på Spotify, Podcaster, Acast, Libsyn, Podcasts.nu och andra ställen där poddar, poddradio eller podcast finns.